Transport

Det er opkøberen, der er ansvarlig for at få transporteret deres fisk efter køb på Auktionen til deres egen destination. Auktionen har dog en fast vognmand O. V. Jørgensen Fiskeexport A/S, der kommer og henter fisk på Auktionen, såfremt Auktionen ikke har fået besked om andet, sendes fisk med denne. 

O.V. Jørgensen Fiskeexport A/S kan levere fisk til opkøberen efter aftale og leverancen har afgang til følgende steder på de nævnte dage, jfr. nedenfor:

Alle opkøbere på Sjælland/Jylland kan få leveret deres fisk fra dag til dag.

Hollandske opkøbere kan få transporteret deres fisk til Padborg af O.V. Jørgensen A/S. Opkøberen kan herefter selv aftale med Vooruit A/S, Padborg om videre transport af fiskene, som således kan ske samme aften på den dag, hvor købet er foregået.

Tyske opkøbere kan få transporteret deres fisk til Padborg af O.V. Jørgensen A/S og derefter af Nagel-Group, Padborg, som efter aftale med opkøberen selv, søger for videre transport af fiskene samme aften på den dag, hvor købet er foregået.

Spanske opkøbere kan få transporteret deres køb fra Gilleleje om mandagen, tirsdagen og fredagen af O.V. Jørgensen A/S, som så vil være fremme ved Nagel-Group, Padborg samme aften. Nagel-Group står derefter for videre transport efter aftale med opkøberen.

For oplysninger vedrørende priser for transporten bedes opkøberne kontakte O.V. Jørgensen A/S.

Det bemærkes, at al transport fra Fiskeauktion Danmark A/S og til opkøberens destination er for opkøberens egen regning.
 www.ovj.dk